Τοπικά Νέα

Πάει πίσω ο διαγωνισμός για το ταρτάν Φιλιατρών – Προσφυγή εργολάβου που συμμετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία

Προσφυγή εργολάβου που συμμετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το τέταρτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ήταν η Αναστολή Διαγωνιστικής Διαδικασίας έως την έκδοση και κοινοποίηση απόφασης από την Ανεξάρτητη Αρχή Προσφυγών για το έργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΤΑΡΤΑΝ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ” εκτιμώμενης αξίας 602.000,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.  24%.). Να θυμίσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήταν η 10/07/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων έχει υποβληθεί προσφυγή κατά των όρων διακήρυξης με αποτέλεσμα μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή (σε διάστημα περίπου δυο μηνών) θα πρέπει να ανασταλεί η διαγωνιστική διαδικασία, έτσι ορίστηκε νέα ημερομηνία υποβολής προσφορών την Δευτέρα 7/9/2020 και νέα ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης αυτών την Παρασκευή 11/9/2020.

Το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και δημοτική σύμβουλος Σταματία Αλεξοπούλου ρώτησε εάν η εταιρεία κερδίσει την προσφυγή τι θα συμβεί, με την απάντηση να είναι πως θα πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός.

Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο Γιάννης Μερκούρης είπε πως πρόκειται για μια άσχημη είδηση για το Δήμο, σημειώνοντας πως η εταιρεία δεν προσέφυγε κατά άλλης εταιρείας αλλά κατά του Δήμου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού, ενώ διάβασε το έγγραφο της εταιρείας που έκανε την προσφυγή.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ωραία Μερκούρη !!
    Ευτυχώς που είσαι κ εσύ.Οτι καλό έμεινε από το σύστημα Κατσίβελα.
    Γιά όλα αυτά υπεύθυνοι είναι οι φιλιατρινοί «παράγοντες» κ ο υπουργός Χαρίτσης που βγάλανε τά λεφτά !!!
    Για να ζαλίζουν τον μπάρμπα Μήτσο κ τ’αλλά παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button