Ελλάδα

Πάτρα: Έμαθε ότι έχει καρκίνο στην εγκυμοσύνη της – Ήταν η τέταρτη προσπάθειά της να κάνει παιδί

Συγκλονίζει ιστορία μιας γυναίκας από την Πάτρα, που μετά από τρεις αποβολές και κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της, διαγωνίστηκε με καρκίνο του μαστού. Η γυναίκα, παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της, που τόσο πολύ ποθούσε.

Ο τοκετός έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από τη γνωστή γυναικολόγο Εύα Μαυρομμάτη, σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Όπως δηλώνει στο thebest.gr η κυρία Μαυρομμάτη, η 39χρονη γυναίκα την 20η εβδομάδα της κύησής της διεγνώσθη με καρκίνο μαστού. Ξεκίνησε χημειοθεραπείες ενώ ήταν έγκυος και την 36η εβδομάδα της κύησης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,5 κιλά.

Την συγκινητική ιστορία έφερε στη δημοσιότητα η μαία Χριστίνα Χριστοπούλου, συνεργάτης της γυναικολόγου Εύας Μαυρομμάτη, η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

«Η μέρα σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι για άλλον παρά μόνο για σένα… Μετά τις 3 αποβολές στην 4η εγκυμοσύνη σου διαγνώστηκες με καρκίνο μαστού στον 4°μηνα… ο δρόμος δύσκολος, τα εμπόδια πολλά, το άγχος υπερβολικό μετά από κάθε σου χημειοθεραπεία αλλά πάνω από όλα ήταν η θέληση μας να σε δούμε μανούλα και σήμερα ναι τα κατάφερες έφερες στον κόσμο στον γιο σου… ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΟΥ, το μεγαλείο της ψυχής σου κι η καλοσύνη σου δεν περιγράφεται από κανέναν! Είσαι θησαυρός γλυκό μου κορίτσι. Να μας ζήσετε λοιπόν κι οι ΔΎΟ αυτή θα είναι η ευχή μας για εσάς. Να θυμάσαι στον δύσκολο αγώνα που έχεις μπροστά σου εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου…»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button