Ελλάδα

Πάτρα: Το μήνυμα της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη – Τι θα γίνει με το αίτημα αποφυλάκισης

Κακή η ψυχολογία της λέει ο δικηγόρος της

Την πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να παγώσει» προσωρινά το αίτημα για αποφυλάκιση, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος την επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη μετά από τις διακοπές του Πάσχα, ενώ αναφέρθηκε και στην πληροφορία ότι η πλευρά Δασκαλάκη θα ζητήσει έλεγχο πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα.

Αναλυτικότερα ο κ. Παπαδόπουλος είπε σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης ότι αυτήν την στιγμή «δεν είμαστε έτοιμοι για αυτήν την ενέργεια, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος με τα σχετικά έγγραφα».

Για τον έλεγχο πατρότητας

Σε ότι αφορά στον έλεγχο πατρότητας που φέρεται ότι θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι «θα δεχτεί τον όποιο έλεγχο να υπάρξει αίτημα».

Σε ότι αφορά στην είδηση ότι τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος κλήθηκε πολλές φορές να σβήσει το ιστορικό αναζητήσεων από τον υπολογιστή της Πισπιρίγκου τα τελευταία τρία χρόνια, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι: «δεν το έχουμε αξιολογήσει ακόμα το συγκεκριμένο ζήτημα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογία της πελάτισσά του, λέγοντας ότι εξαιτίας των ημερών του Πάσχα και κυρίως εξαιτίας της ονομαστικής εορτής της Τζωρτζίνας, δεν είναι καλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button