Κόσμος

Πέρασε το αυτοκίνητό του για Uber και το πλήρωσε με τη ζωή της

Σε ισόβια καταδικάστηκε την Τρίτη ένας άντρας από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ για την απαγωγή και τον φόνο μιας φοιτήτριας που μπήκε κατά λάθος στο αυτοκίνητό του, μπερδεύοντάς το με το Uber ταξί που είχε καλέσει.

Πέρασε το αυτοκίνητό του για Uber και το πλήρωσε με τη ζωή της

Ο 27χρονος Nathaniel Rowland καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη την ίδια μέρα που κρίθηκε ένοχος για τον φόνο του Μαρτίου 2019. Εκείνη τη μέρα, η 21χρονη φοιτήτρια Samantha Josephson έκανε το λάθος της ζωής της, μπήκε απλώς στο αμάξι του δράστη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η νεαρή φοιτήτρια μπήκε από λάθος στο αυτοκίνητο του Rowland, πιστεύοντας πως ήταν το Uber που είχε καλέσει και θα την πήγαινε στο σπίτι της, μετά τη νυχτερινή έξοδο με την παρέα της.

Τη βρήκαν την επόμενη μέρα νεκρή με 120 μαχαιριές κάπου 100 χιλιόμετρα μακριά.

«Τα όνειρά της ήταν τα όνειρά μου και ο θάνατός της, ο δικός μου θάνατος. Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω όσα πέρασε στα χέρια του», δήλωσε η μητέρα του θύματος, Marci Josephson, όταν άκουσε την ετυμηγορία.

Η δίκη κράτησε μία εβδομάδα. Το αίμα της κοπέλας βρέθηκε παντού, στο αμάξι του Rowland, το μαχαίρι που τη σκότωσε, στα ρούχα του, ακόμα και στις κάλτσες του.

«Ξεκάθαρα πάλεψε μαζί σου και άφησε αρκετά ίχνη για τους ενόρκους ώστε να δουν τι έκανες», είπε στον κατηγορούμενο ο δικαστής.

Ο Rowland συνέχισε να δηλώνει αθώος καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button