Αθλητικά

Πέτσας: Μνημόνιο UEFA – FIFA – Κυβέρνηση για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ τόνισε ότι η κίνηση της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο είναι πολιτική και όχι αθλητική.

Ο Στέλιος Πέτσας φιλοξενήθηκε στο κρατικό κανάλι και εκτός από άλλα θέματα στάθηκε και στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως η κίνηση που έγινε ήταν πολιτική για να ξεπεραστεί το ζήτημα που προέκυψε, ενώ για τις δύο επαφές με τα ανώτατα στελέχη UEFA και FIFA είπε: «Έχουμε από τα δύο αυτά ταξίδια του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, μια καλή μαγιά».

«Να έχουμε ένα πλέγμα μέτρων»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως στις 25 Φεβρουαρίου αναμένεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA και ο αντιπρόεδρος της FIFA, προκειμένου αυτό το πλαίσιο να μπει μέσα σε μνημόνιο, όπως το ονόμασαν, ώστε UEFA – FIFA – Κυβέρνηση και οι ελληνικές ποδοσφαιρικές Αρχές, να μπορέσουν να έχουν ένα πλέγμα μέτρων για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

«Άνθρωπος εγνωσμένου κύρους ο Κλαρκ»

Στη συνέχεια ο Στέλιος Πέτσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκρεγκ Κλαρκ, λέγοντας πως ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της FIFA είναι ένας άνθρωπος εγνωσμένου κύρους και με πολύ χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της βίας και στην εκτόξευση των εσόδων του αγγλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και προσβλέπει πάρα πολύ στις βέλτιστες πρακτικές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button