Ελλάδα

Πήλιο: Εσπευσμένα στην Αθήνα 4χρονος μετά από τσίμπημα «μαύρης χήρας»

Από το Νοσοκομείο του Βόλου στο Νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο τσιμπήθηκε από αράχνη ενώ έπαιζε σε γκαζόν καφετέριας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 4χρονος τσιμπήθηκε από αράχνη που έχει δηλητήριο και κατέβαλαν δραματικές προσπάθειες για να το σώσουν.

Το παιδάκι αισθάνθηκε το τσίμπημα ενώ έπαιζε αμέριμνο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο γκαζόν καφετέριας στην Πορταριά Πηλίου. Οι γονείς του έτρεξαν αμέσως κοντά του και διαπίστωσαν ότι το χέρι του παιδιού είχε γίνει ερυθρό, σκληρό, ενώ πονούσε πολύ.

Αμέσως επικοινώνησαν με το Κέντρο Δηλητηριάσεων, από το οποίο ενημερώθηκαν για το τσίμπημα της “μαύρης χήρας”, ενώ δόθηκαν οδηγίες για διακομιδή του 4χρονου στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το 4χρονο αγοράκι έμεινε για ένα 24ωρο στο νοσοκομείο της Αττικής και έλαβε εξιτήριο, ενώ τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button