Τοπικά Νέα

Πίστωση 5 εκ. ευρώ για τον οδικό κόμβο στην περιοχή του Ρωμανού

Τη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων θα χρηματοδοτήσει με 5.000.000 € την κατασκευή κόμβου στην περιοχή του Ρωμανού, στη Μεσσηνία, έδωσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η διαβεβαίωση δόθηκε από τον υπουργό στον περιφερειάρχη κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες Τρίτη (8/10/19), στο περιθώριο σχετικής σύσκεψης του Π. Νίκα με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο συγκεκριμένος κόμβος, στο σημείο συμβολής του δρόμου από Σουληνάρι με τον δρόμο από Γαργαλιάνους, κρίνεται εξαιρετικά απαραίτητος, καθώς στο εν λόγω σημείο καταγράφονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Ακολούθησε επικοινωνία του περιφερειάρχη με τον Γιάννη Καρνέση, γενικό διευθυντή συγκοινωνιακών υποδομών της Γ.Γ. Υποδομών, για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, προκειμένου να προχωρήσει η πιο πάνω χρηματοδότηση.

Σε ανάλογη σύσκεψη, τέλος, δόθηκαν οδηγίες προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που αφορούν το έργο παράκαμψης της Γιάλοβας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button