Ελλάδα

Παγώνη: Αύξηση στα κρούσματα λόγω Πάσχα, πρέπει οπωσδήποτε να εξυπηρετηθούν οι non-covid ασθενείς

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στα κρούσματα λόγω Πάσχα, σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη

«Πρέπει οπωσδήποτε να εξυπηρετηθούν οι non-covid ασθενείς», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς μέχρι τώρα ολόκληρα τμήματα είχαν μετατραπεί σε κλινικές covid λόγω των πολλών κρουσμάτων που χρειάζονταν εισαγωγή.

Σχετικά με την άρση των μέτρων από την 1η Μαΐου, είπε ότι αν το σύστημα πιεστεί θα ξεκινήσουν πάλι τα μέτρα το Σεπτέμβρη. «Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μεταλλάξεων», επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για πιθανή έξαρση των κρουσμάτων, είπε ότι πλέον βοηθάει ότι καθόμαστε και σε εξωτερικούς χώρους. Ανέφερε, επίσης, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στα κρούσματα λόγω Πάσχα.

Όσον αφορά στην ηπατίτιδα σε παιδιά, τόνισε ότι δεν έχει σχέση με τα εμβόλια. «Τις ηπατίτιδες τις έχουμε και τις διαχειριζόμαστε τόσα χρόνια. Αν χρειαστεί μεταμόσχευση για παιδιά υπάρχουν δύο κέντρα στην Ιταλία. οι μπορούν να κολλήσουν», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button