Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Παναγιώτα Κοζομπόλη: Έρχεται αναβάθμιση για το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Αγίου Χαράλαμπου στα Φιλιατρά η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Παναγιώτα Κοζομπόλη, σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στα δίκτυα του Φιλιατρινού Φράγματος, το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Σχετικά με τα δίκτυα του Φιλιατρινού Φράγματος η κα Κοζομπολη ανέφερε πως, «η διαδικασία ένταξής τους στο ΠΑΑ έχει προχωρήσει πάρα πολύ, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις και πιστεύω τον Μάρτιο θα έχουμε ανακοινώσεις ένταξης του».

Όσον αφορά το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης η κα Κοζομπόλη είπε πως, «έχει δοθεί μια παράταση στα συγκεκριμένα έργα, και ο φάκελος συμπληρώνεται σύμφωνα με όσα έχουν ζητηθεί από τα Υπουργείο στην Περιφέρεια. Επομένως η κάλυψη του φακέλου προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και πιστεύω και εκεί θα έχουμε γρηγορά αποτελέσματα».

Κλείνοντας, η κα Κοζομπόλη αναφέρθηκε και στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών λέγοντας, «Ένα τελευταίο που αφορά τα Φιλιατρά, είναι το ΚΕΦΙΑΠ, το οποίο έχει ενταχθεί σε εκείνα τα κέντρα που θα ενισχυθούν και θα αλλάξει και το περιεχόμενό τους κατά κάποιο τρόπο. Δηλαδή, έχει ενταχθεί στα 11 από τα 30 συνολικά σε όλη την Ελλάδα κέντρα αποκατάστασης, τα οποία θα αναβαθμιστούν, θα ενισχυθούν με κόσμο και θα τους δοθεί ένα άλλο περιεχόμενο. Ακριβώς ποιο είναι το περιεχόμενό μένει να το δούμε, πάντως είναι στα 11 που έχουν ενταχθεί σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button