Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μήτογλου, παρελθόν και ο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο όσον αφορά τις ανανεώσεις, καθώς «καιγόταν» για τα συμβόλαια των Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνου Μήτογλου, Μάριο Χεζόνια και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Οι Πράσινοι ήθελαν να διατηρήσουν και τους τέσσερις στο ρόστερ της νέας σεζόν, ενώ ήταν κάτι που επιθυμούσε και ο Δημήτρης Πρίφτης, όμως τελικά μόνο οι δύο παραμένουν στο Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις κατάφεραν να κρατήσουν τον Παπαπέτρου και τον Νέντοβιτς, αλλά οι Μήτογλου και Χεζόνια δε θα βρίσκονται στο πράσινο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος έχει υπογράψει και έχει ανακοινωθεί ήδη από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ όσον αφορά τον κροάτη φόργουορντ, παρότι το Τριφύλλι προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και να τον κρατήσει, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο ατζέντης του Χεζόνια, Κρις Χιλ, ενημέρωσε ότι «υπάρχουν άλλες, καλύτερες προτάσεις στο τραπέζι για τον πελάτη του», κάτι που φυσικά σημαίνει και αρνητική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στον παίκτη επίσημη πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ο παίκτης δε φάνηκε να «ψήνεται» και περίμενε κάτι καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε και νέα προσέγγιση, πίεσε την πλευρά του παίκτη για να παραμείνει στο ΟΑΚΑ, ο Πρίφτης επικοινώνησε μαζί του, αλλά εντέλει δεν προχώρησε η ανανέωση του συμβολαίου του και οι Πράσινοι αλλάζουν πλήρως τα πλάνα τους.

Ο Χεζόνια ειδικά μετά την αποχώρηση του Μήτογλου ήταν απαραίτητος για τον Πρίφτη και η μη παραμονή του αποτελεί πλήγμα, με τους Πράσινους να καλούνται να βρουν άλλη λύση και μάλιστα σύντομα.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να χάσουν άλλο χρόνο, γι’ αυτό και έχουν βάλει μπροστά το εναλλακτικό πλάνο.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι σε σχέση με πέρσι οι Πράσινοι έχουν χάσει δυο κομβικούς παίκτες στις θέσεις των φόργουορντ και το κενό δεν είναι εύκολο να καλυφθεί, αν και ο Νο 1 στόχος ήταν εξαρχής να παραμείνει ο Παπαπέτρου στο ρόστερ, κάτι που έγινε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button