Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/1, 19:30), με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιεί σήμερα το πρωί (11:00) την τελευταία της προπόνηση.

Οι Πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, με όλους τους παίκτες να είναι διαθέσιμοι για το μεγάλο παιχνίδι και να στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους δώσει την κατάλληλη βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων», ο τεχνικός του Τριφυλλιού προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουανκάρ  να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας (από τα δεξιά έως τα αριστερά).

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής η επικρατέστερη τριάδα θα αποτελείται από τους Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, με τους Αϊτόρ και Παλάσιος να παίρνουν θέση στα φτερά και τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button