Δήμος Καλαμάτας

Πανελλαδική προβολή για το Δήμο Καλαμάτας μέσω της ΕΡΤ

Μεγάλη προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο για το Δήμο Καλαμάτας από την ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Συνδέσεις». Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από την Καλαμάτα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εικόνες και φιλοξενώντας πρόσωπα της πόλης και δραστηριότητες που εξελίσσονται στην περιοχή.

Ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος «συνδέθηκαν» με τη Χρύσα Παπασταύρου και τη Γιούλικα Σκαφιδά στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και μετέφεραν τον παλμό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα καθημερινότητας, οι προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και οι προοπτικές της περιοχής, ζητήματα που σχετίζονται με δράσεις που αναπτύσσονται στην πόλη, προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στην Καλαμάτα κ.ά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδηλατοδρόμους και στην πρόθεση του Δήμου για ενίσχυση του εν λόγω δικτύου, ενώ απάντησε και σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Κολακευτικά, μεταξύ άλλων, τα σχόλια που ακούστηκαν για το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και για τη γενικότερη εικόνα της πόλης, στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο.

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button