Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση δημοσίων υπηρεσιών

9c8182c9dc0c819a8f5c60bd9848f98f_L


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα πέντε (45) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.  Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» (Master in Public Management).
Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα  και ένα (1) επιλογής κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.
Όλα τα μαθήματα προγραμματίζεται να πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο για τους φοιτητές που η κατοικία τους βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την έδρα του ΠΜΣ (εκτός Τρίπολης),  διαρκούν τουλάχιστον δέκα τρεις (13) εβδομάδες και διδάσκονται Δευτέρα και Τρίτη.  Με το πέρας των σπουδών και μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΜΣ για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια, υπάρχει η δυνατότητα απονομής υποτροφιών.
Η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button