Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία»

Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 θα επαναλειτουργήσει στην Πανεπιστημιακή Σχολή της Καλαμάτας το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με δύο (02) ειδικεύσεις: (α΄) «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία» και (β΄) «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία».

Η επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» του Τμήματος Φιλολογίας έχει εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σύμφωνα με το ν.4485/2017, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Αναμένεται άμεσα η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Στο μεταξύ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το Π.Μ.Σ. «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» στην Ειδίκευση «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία», σύμφωνα με τα στοιχεία που δίδονται πιο κάτω.

Πληροφορίες

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-12:00, στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας: τηλ. 27210-65115, 65106 και στη Γραμματεία της Ειδίκευσης «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία»: 27210-65132, e-mail: mgs-phil@uop.gr,  ιστότοπος του Τμήματος Φιλολογίας: phil.uop.gr

Ηλεκτρονικός σύνδεσμος αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Ειδίκευση «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία»: https://goo.gl/forms/OrhNmyv6fWAjr6NC3

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.