Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Σήμερα το απόγευμα η φιέστα της Τούμπας

Την αποθέωση γνώρισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη οι παίχτες του ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ με σκορ 2-0.

Παρά το προχωρημένο της ώρας (μετά τις 03:30), χιλιάδες οπαδοί του δικεφάλου του βορρά περίμεναν υπομονετικά και αποθέωσαν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πρώτος έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος άκουσε ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια το «είναι τρελός ο πρόεδρος»!

Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο, ενώ όπως είναι φυσικό εκείνο… ακινητοποιήθηκε από τη δίψα όλων να γιορτάσουν το τρόπαιο!

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές» το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα στο «Μακεδονία», ενώ αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που κατέβηκε από το πούλμαν με την κούπα και την έδωσε στον γνωστό φίλο του δικεφάλου με κινητικά προβλήματα, Γιάννη.

Λίγο μετά τις 04:00, η αποστολή του ΠΑΟΚ… κατάφερε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο, με προορισμό τον Λευκό Πύργο, εκεί όπου έφτασε μετά από περίπου μισή ώρα. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν… ακόμα πιο έντονες και τρελές, με χιλιάδες «πιστούς» της ομάδας να μην σταματούν λεπτό το τραγούδι και να αποθεώνουν ένας προς έναν τους παίκτες.

Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Πέλκας και Ιβάν Σαββίδης είχαν την… τιμητική τους από το πλήθος που παραληρούσε παρά το ότι ήταν 5 το πρωί, ενώ φυσικά σχεδόν όλοι οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν, απολαμβάνοντας τον χαμό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button