ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παράνομος ΧΑΔΑ πλάι στην πλατεία Κυπαρισσίας στα παλιά Σφαγεία

Κίνδυνος για φωτιά – ποντίκια, κατσαρίδες και βρωμιά δίπλα στα σπίτια

Σε παράνομο χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων έχει μετατραπεί ο περιβάλλοντας χώρος στα παλιά Σφαγεία της Κυπαρισσίας που χρησιμοποιείται σαν όρχος οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου και το κτίριο σαν αποθήκες.

Ο παράνομος σκουπιδότοπος με απόβλητα κλαδεμάτων αλλά και στρώματα, παλιά έπιπλα και λοιπά απόβλητα βρίσκεται πλάι στην πλατεία, κάτω από το χώρο του ΟΣΕ και είναι δίπλα σε σπίτια ενώ από εκεί περνάνε όλοι όσοι διαμένουν στην αποβάθρα, σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αλλά και όσοι θέλουν να επισκεφθούν το λιμάνι και τη μαρίνα.

Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται γιατι ενώ έχουν απευθυνθεί πάμπολλες φορές στον Δήμο Τριφυλίας δεν έχει γίνει το παραμικρό από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου ενώ φοβούνται για πιθανή φωτιά και αντιδρούν για τα ποντίκια, τις κατσαρίδες και τη βρωμιά που είναι δίπλα στα σπίτια τους.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τι μου θυμίζει; τι μου θυμίζει; α ναι!!! το αγροκήπιο στα Φιλιατρά, όμως ο δήμαρχος έχει ιεραρχήσει τις ανάγκες του δήμου του και πρώτη προτεραιότητα γι αυτό το καλοκαίρι είναι… ο πολιτισμός χαχχχαααααααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button