Τοπικά Νέα

Παράταση παραχώρησης απορριμματοφόρου του Δήμο Πύλου – Νέστορος στο Δήμο Τριφυλίας

Την παράταση δωρεάν παραχώρησης απορριμματοφόρου του Δήμου Πύλου – Νέστορος στο Δήμο Τριφυλίας μέχρι την 31/12/2022, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Ειδικότερα, η Ο.Ε. ενέκρινε τη χορήγηση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης, κατά χρήση, στο Δήμο Τριφυλίας του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΑ 7824 απορριμματοφόρου αυτοκινήτου του Δήμου Πύλου-Νέστορος και για χρονικό διάστημα μέχρι 31-12-2022 προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες περισυλλογής και αποκομιδής απορριμμάτων στην περιφέρεια του Δήμου Τριφυλίας καθόσον το χρονικό αυτό διάστημα δεν διαθέτει επαρκή μηχανισμό και λόγω της τουριστικής περιόδου έχουν αυξηθεί οι ανάγκες και κινδυνεύει η υγεία των πολιτών.

Οι δαπάνες συντήρησης και κίνησης του οχήματος (καύσιμα — λιπαντικά κ.λ.π.) και όποιας βλάβης προκληθεί θα βαρύνουν το Δήμο Τριφυλίας για ολόκληρο το χρονικό διάστημα της παραχώρησης.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Πολύ ευγενικό από το δήμο Πύλου-Νέστωρος αλλά ρε παιδιά εκείνα τα απορριμματοφόρα που είχε παραλάβει ο δήμος πριν από κάποιους μήνες με πολυ ταρατατζούμ τελικά τι γίνονται, υπάρχουν; δουλεύουν; ειναι στην κυκλοφορία; και αν ναι τελικά δε φτάνουν για την κάλυψη των αναγκών του δήμου;

    1. Ήταν όλα” καινούρια”και δεν μπορούν να τα κυκλοφορήσουν στους δικούς μας επαρχιακούς δρόμους.χαχα.Οι κυρίες που ήταν στο καλοσορισμα τι έχουν να πουν άραγε;

      1. Μήπως επειδή ειναι καινούργια του κουτιού ο δήμος δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να μην λερωθούν;

          1. Θέλει με έχει καβαντζα και τα δανεικά γιατί φοβάται μην του μείνουν στο δρόμο τα δικά του!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button