Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Παρέλαβε το όχημα για την “Βοήθεια στο σπίτι” ο Δήμος Καλαμάτας

Παρελήφθη από το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη, όχημα που θα καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία, σε συνέχεια της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου.
Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη, τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος σε δήλωσή σημείωσε ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους όλοι να συμβάλουν με τα μέσα που διαθέτουν προς όφελος της κοινωνίας, ευχαρίστησε την εταιρεία «Κ. Κακούρος & Συνεργάτες Α.Ε.», ενώ επανέλαβε ότι η αυτοδιοίκηση παραμένει στη «πρώτη γραμμή» και δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button