Lifestyle

Παρήγγειλε από το Ιντερνετ νυφικό των 21 ευρώ και δεν φαντάζεστε πώς ήταν το φόρεμα που της έστειλαν [εικόνες]

Η επιλογή του τέλειου νυφικού θέλει πολύ χρόνο και αποτελεί μια από τις πιο αγχώδεις διαδικασίες για μια νύφη.

Μπορεί κάποια να εντοπίσει το νυφικό των ονείρων της κατευθείαν και άλλη να ψάχνει για εβδομάδες. Βασικό ρόλο, όπως στα περισσότερα, παίζουν τα χρήματα. Μερικά ζευγάρια έχουν την πολυτέλεια να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για τα γαμήλια ρούχα τους, κάποια άλλα όμως έχουν περιορισμένο μπάτζετ. Στην αγορά υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές που ακόμα και ένα λευκό φόρεμα από γνωστή αλυσίδα ρούχων μπορεί να είναι πραγματικά υπέροχο. Το θέμα είναι να μπορεί η νύφη να αναγνωρίσει τις παγίδες.

Φωτογραφίες με το νυφικό που φαίνονταν όλα

Σε τέτοια παγίδα και μάλιστα δύο φορές έπεσε η Σάνον Χάρις, η οποία ανακάλυψε πως το νυφικό που είχε παραγγείλει και κόστιζε κάτι λιγότερο από 15 ευρώ, σύμφωνα με news.com.au., ήταν διάφανο. Το λευκό νυφικό με τα λουλούδια έμοιαζε εντυπωσιακό στο online κατάστημα. Η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς το νυφικό ήταν πολύ αποκαλυπτικό στο στήθος.

Νύφη με λευκό νυφικό
Παρήγγειλε νυφικό από το Ιντερνετ και την πάτησε

Η μέλλουσα νύφη, όπως φάνηκε, δεν έμαθε από το λάθος της και παρήγγειλε άλλο νυφικό, δίνοντας αυτή τη φορά 21,50 ευρώ. Και αυτό, όμως, ήταν τραγωδία. Το ύφασμα δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία και φαινόταν μέχρι και ο αφαλός στην κοιλιά της. «Μπορείτε να δείτε πραγματικά τα οπίσθιά μου. Δεν είναι καλό», είπε.

Αλλο ήταν στενό και άλλο άκρως αποκαλυπτικό

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button