Κόσμος

Παρίσι: Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του Οίκου Chanel (Βίντεο)

«Συναγερμός» σήμανε στο κέντρο του Παρισιού, καθώς τέσσερα άτομα που έφεραν όπλα πραγματοποίησαν ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel και διέφυγαν με μοτοσικλέτες.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω Twitter διακρίνεται ένας ληστής με αυτόματο όπλο έξω από το κοσμηματοπωλείο στην περίφημη Οδό της Ειρήνης (Rue de la Paix), έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας. Δευτερόλεπτα αργότερα, άλλοι τρεις ληστές – όλοι μαυροντυμένοι και φορώντας κράνη – βγαίνουν από το κατάστημα κρατώντας τσάντες και διαφεύγουν με δύο μοτοσικλέτες.

Σε δήλωσή του, ο οίκος Chanel γνωστοποίησε πως δεν υπήρξε τραυματισμός και ότι συνεργάζεται με την γαλλική αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ η αξία της λείας των ληστών δεν έγινε γνωστή. Το συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρολογιών και κοσμημάτων λειτουργεί προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του εμβληματικού καταστήματος Chanel στην πλατεία Βαντόμ (Place Vendome) της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δυστυχώς οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν ήταν με ποδήλατα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, έχουν σημειωθεί πολλές ληστείες σε κοσμηματοπωλεία του Παρισιού, με τις Αρχές να έχουν σλάβει τρεις υπόπτους για την επίθεση σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Bulgari στην ίδια περιοχή.

Τέλος σημειώνεται ότι τον Ιούλιο, ληστές άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ από κατάστημα Chaumet κοντά στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Ωστόσο, τα κλεμμένα κοσμήματα εντοπίστηκαν και οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button