Τοπικά Νέα

Παραίτηση με αιχμές της προέδρου του Συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΥΚΗΣ» Δ. Χρυσομπόλη

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΥΚΗΣ», Διονυσία Χρυσομπόλη.

Η επιστολή παραίτησης είναι η ακόλουθη:

Την  22.1.2017  συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου  «ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΥΚΗΣ»  που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 22.1.2017.  Του  Δ.Σ.  αυτού εκλέχθηκα Πρόεδρος με τριετή θητεία σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Τα δύο πρώτα έτη της θητείας μου υπήρξε μία σχετικά καλή σχέση όλων των μελών του Δ.Σ.   Από τον  Ιανουάριο του 2019 μετά την κοπή της πίτας εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια δυσλειτουργίας του Δ.Σ.  που προκλήθηκαν δυστυχώς όχι από απλά μέλη αλλά από μέλη που κατείχαν αξιώματα. Συγκεκριμένα παρά τις νόμιμες και καταστατικές ενέργειες μου και τις επανειλημμένες και έντονες οχλήσεις μου προφορικές και έγγραφες  δεν έχω λάβει γνώση ούτε των πρακτικών ούτε των βιβλίων και παραστατικών του ταμείου τα οποία ευρίσκονται στα χέρια της γραμματέως και της ταμίας αντίστοιχα  εκτός του γραφείου του συλλόγου όπως επίσης στα χέρια τους είναι  και η σφραγίδα του συλλόγου.   Η παράλειψη αυτή καθιστά αδύνατο οποιαδήποτε έλεγχο και  απολογισμό οικονομικό ή λοιπών πεπραγμένων. Με πρόσκληση μου  κάλεσα την 26.1.2020  Δ.Σ.  για να ορισθεί Γ.Σ. για την εκλογή νέων οργάνων λόγω λήξης της θητείας τους. Παράλληλα ζήτησα και την προσκόμιση όλων των στοιχείων που είναι απαραίτητα για τον απολογισμό.  Στη συνεδρίας αυτή  προσήλθαν άτομα που δεν ανήκουν στο Δ.Σ. με προφανή σκοπό την δημιουργία προστριβών που θα ματαίωνε τη λήψη κάθε απόφασης  όπως και στο παρελθόν είχε γίνει και για το λόγο αυτό παρότι ήμουν παρούσα δεν  μετείχα στο συμβούλιο αυτό το οποίο δεν γνωρίζω και αν τελικά πραγματοποιήθηκε.

 Εν όψει της  κατάστασης αυτής που οφείλεται σε  αντικαταστατικές πράξεις και παραλείψεις συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ. με την παρούσα δηλώνω ότι παραιτούμαι του αξιώματος της Προέδρου του Δ.Σ. αλλά και αυτού ακόμα του απλού μέλους του Δ.Σ. κρατώντας την ιδιότητα του απλού μέλους του συλλόγου.

                                                      Λεύκη 27.1.2020

                                                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                           ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΧΡΥΣΟΜΠΟΛΗ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Λυπάμαι πολύ για την παραίτηση της κα Χρυσομπόλη. Από όσο γνωρίζω η Ένωση Γυναικών Λεύκης υπήρξε προσωπικό της όραμα. Έλαβαν χώρα, με την πρωτοβουλία της τόσες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Σε κάποιες από αυτές ήμουν παρούσα και λυπάμαι ειλικρινά για όλα αυτά που δεν θα γίνουν στο μέλλον, γιατί ο εμπνευστής τους δεν θα είναι πια εκεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button