Τοπικά Νέα

Παραίτηση Στασινόπουλου από την “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας” με καταγγελία για μεθοδεύσεις

Με μία καταγγελτική δήλωση παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας Μεσσηνίας, ο οικονομολόγος Στέλιος Στασινόπουλος.

Ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ κάνει λόγο για μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη, κατά τη διαδικασία επιλογής δ/ντος συμβούλου της εταιρείας, και συγκεκριμένα για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά.

Δείτε τι αναφέρει η ανάρτηση του κ. Στασινόπουλου στη σελίδα του στο Facebook: “Παραιτήθηκα 8/1/2021απο το Δ Σ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉΣ Μεσσηνίας ΑΕ για να μη νομιμοποίσω με την παρουσία μου 1)Την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για την θέση του δ/ντος συμβούλου της εταιρείας. 2)τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά. 3) η προκλητική αύξηση της αμοιβής  του δ/ντος συμβούλου κατά 150%.

ΥΓ αφού απέτυχε η πρώτη σας επιλογή, λόγω ασυμβίβαστου. Έρχεται ο εκλεκτός σας από Άνω Μεσσηνία. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button