Τοπικά Νέα

Παραίτηση της διοικούσας επιτροπής κρατικών γεωτρήσεων Φιλιατρών – Εξοχικού

Επιστολή παραίτησης απέστειλε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών – Εξοχικού.

Αναλυτικά η επιστολή:

Παραίτηση – Καταγγελία

Είμαστε διορισμένοι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Απρίλιο του 2015. Από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να λειτουργήσει ο Οργανισμός σωστά. Μέχρι και και εσωτερικό δανεισμό κάναμε, και μέχρι ενός σημείου καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος προς Δ.Ε.Η από 85.000,00 ευρώ περίπου στις 45.000,00 ευρώ.
Από το 2015 μέχρι και σήμερα, κανένας φορέας (Περιφέρεια, Βουλευτές κ.τ.λ.) δεν ζήτησαν παρά τις οχλήσεις μας να συζητήσουν μαζί μας στα σοβαρά. Ζητήσαμε επανειλημμένα από την Διοίκηση της Περιφέρειας να κάνει παρέμβαση στη Δ.Ε.Η. για ρυθμίσεις με πολλές δόσεις (για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας) και δεν ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα.
Για τους λόγους αυτούς και πολλούς άλλους, ζητάμε να κάνετε δεκτή την παραίτησή μας .
Ζητάμε επίσης μέχρι τον διορισμό νέας διοίκησης να προστατέψετε τον Οργανισμό από τυχόν φθορές λόγω απραξίας.
Επίσης πρέπει να δώσετε λύσεις στις γεωτρήσεις που είναι χαλασμένες εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, πέραν των τριών που επισκευάζονται τώρα.

Ο Πρόεδρος Καναβός Αριστοτέλης

Τα μέλη
1. Αδαμόπουλος Ι. Αδάμ

2. Πλακονούρης Π. Δημήτριος

3. Κοροβίλας Δ. Ιωάννης

4. Τάμπασης Ν. Δημήτριος

5. Μαρκόπουλος Β. Νικόλαος

6. Παναγόπουλος Α. Γεώργιος

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button