Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Παραδόθηκαν μελέτες από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας στο Δήμο Οιχαλίας

Παρεδόθηκαν σήμερα από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α., στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας, οι δύο μελέτες που αφορούν, την ανάπλαση των πηγών «Κουμπέ», στην τ.κ. Κάτω Μέλπειας, ΔΕ Ανδανίας και τον ποδηλατόδρομο επί της 24ης Ε.Ο. στο τμήμα Μελιγαλά-Μερόπη.

Παρόντες, από μεριάς Δήμου Οιχαλίας ήταν η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος και Τράγος Δημοσθένης και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Λάρδα Χρυσούλα, ενώ από μεριάς Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. ήταν ο Πρόεδρος κ. Σαρδέλης Αναστάσιος και ο Δ/νων Σύμβουλος κος. Αδαμόπουλος Αναστάσιος.

“Συγκεκριμένα, οι μελέτες αφορούν έργα που, θα δημιουργήσουν πόλο έλξης των συνδημοτών μας και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. Η Δημοτική Αρχή, πιστή σε έννοιες όπως η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και η βιώσιμη κινητικότητα, προτίθεται να συνεχίσει και στο εγγύς μέλλον με τέτοιου είδους εγχειρήματα και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας”, σημειώνεται σε δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής Οιχαλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button