Πελοπόννησος

Παραδόθηκε στο υπουργείο Υποδομών από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η τεχνική έκθεση επί της ΜΕΠΕ του αντιπλημμυρικού της Καλαμάτας

Στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη στην Αθήνα το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Υδρολογίας του ΕΜΠ Δημήτρη Κουτσογιάννη, παρέδωσε την τεχνική έκθεση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας.

Την εν λόγω έκθεση συνέταξε ο πιο πάνω καθηγητής -επικεφαλής επιστημονικής ομάδας και εξειδικευμένων υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας- υλοποιώντας σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήταν επίσης η γενική γραμματέας Υποδομών Μαρία Γεράρδη και ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Γιάννης Καρνέσης.

“Υπάρχει η καλύτερη διάθεση για συνεννόηση, ώστε να υπάρξει το βέλτιστο δυνατόν αποτέλεσμα” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι η συζήτηση με το υπουργείο θα συνεχιστεί.

 

Την τεχνική έκθεση του καθηγητή του ΕΜΠ Δ. Κουτσογιάννη, μπορείτε να δείτε εδώ:

Τεχνική Έκθεση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button