ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παραχώρηση αίθουσας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

Την παραχώρηση αίθουσας στο ισόγειο του Δημαρχείου Κυπαρισσίας ζητεί με αίτητσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, προκειμένου να λειτουργήσει ως έδρα του.

Στην αίτηση του συλλόγου σημειώνεται:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αιτείται την παραχώρηση αίθουσας που βρίσκεται στο κτήριο του Δημαρχείου στην Κυπαρισσία. Η αίθουσα αυτή βρίσκεται στον ισόγειο χώρο με πρόσοψη την οδό Πονηροπούλου και μεταξύ του ΚΕΠ και του KΕΦ και χωρίς ιδιαίτερη άλλη χρήση. Ο σκοπός χρήσης του χώρου αυτού θα είναι ως έδρα του ιστορικού μας συλλόγου ο οποίος το 2018 κλείνει τα 90 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Κυπαρισσίας συνδεόμενος άρρηκτα όλα αυτά τα χρόνια με την ανάπτυξη της πόλης. Στο χώρο αυτό θα στεγάζεται το γραφείο του συλλόγου, θα πραγματοποιούνται συμβούλια, θα αποθηκευτεί και θα εκτίθεται το αρχειακό υλικό του συλλόγου, θα διοργανώνονται δράσεις που θα προωθούν το εμπόριο στον τόπο μας κ.ο.κ.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button