ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παρουσίαση ψηφιακής πλατφόρμας στο πλαίσιο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κυπαρισσίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας μπροστά για το σπουδαίο έργο στην πόλη και τις επιχειρήσεις της

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα χθες Πέμπτη και ώρα 20:30 μ.μ., στον Πολυχώρο εκδηλώσεων «Εν Πλω» στην Παραλία Κυπαρισσίας, στα πλαίσια του εγκριθέντος προγράμματος ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Κυπαρισσίας», όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση ψηφιακής πλατφόρμας από υποψήφια εταιρεία για συνεργασία με τον σύλλογο και όσον αφορά το ιδιωτικό σκέλος του προγράμματος “Open Mall Kyparissias”.
Βασικός στόχος της δημιουργίας και λειτουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» (ΑΚΕ) στην πόλη της Κυπαρισσίας, αποτελεί η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν καθώς και το συνόλου των επιχειρήσεων της Κυπαρισσιας.
Η Πλατφόρμα Ενίσχυσης Τοπικής Επιχειρηματικότητας που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης, θα αποτελεί το κεντρικό σημείο πρόσβασης των καταναλωτών στις δημοσιευμένες πληροφορίες του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Κυπαρισσίας.
Η απόκτηση της πλατφόρμας, προβλέπεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, καθώς και στην εδραίωση της ανοικτής αγοράς ως ελκυστικού προορισμού για τους καταναλωτές, μέσω του εμπλουτισμού της εμπειρίας του πολίτη με στοιχεία που συνηθίζει να βρίσκει σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα.
Στην παρουσίαση η εταιρεία PublicOTA ανέπτυξε τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε να πετύχει τον βασικό και μόνιμο στόχο που είναι η αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσω στοχευμένων δράσεων προώθησης και ενημέρωσης.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, η πόλη να είναι ενεργή 365 μέρες το χρόνο και όλες τις ώρες, με δραστηριότητες και εκδηλώσεις συνολικού ενδιαφέροντος για τους δημότες και τους επισκέπτες, όπου και αν βρίσκονται στο κόσμο, εντός ή εκτός πόλης, εντός ή εκτός Ελλάδας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και εισηγητική ενημέρωση για το θέμα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Δημήτρη Τερζή και στη συνέχεια από εκπροσώπους της εταιρείας παρουσιάστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα η οποία δεν κοστίζει στο σύλλογο και τις επιχειρήσεις αφού μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.
Την παρουσίαση παρακολούθησαν επαγγελματίες κι επιχειρηματίες της πόλης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο Δ.Σ. Τριφυλίας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κ. Παναγιώτης Τσίγγανος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button