Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Πασχαλινές ευχές από τα Ανυπότακτα Φιλιατρά

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ εύχονται σε όλες/ους τις/ους Φιλιατρινές/ους, όπου κι αν βρίσκονται υγεία, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης για την πορεία της πόλης των Φιλιατρών, δηλώνουν ότι η Ανάσταση – αναζωογόνηση της πόλης περνά αποκλειστικά μέσα από την επαναφορά του αυτοδιοίκητου – Δήμος Φιλιατρών. Δηλώνουν ότι είναι απόλυτος παραλογισμός – καταστροφικότητα για τον τόπο, η αποδοχή της μητροπολιτικοποίησης όλης της επικράτειας. Στους Καλλικρατικούς Δήμους, προϊόν μιας βίαιης συνένωσης, μακριά και πέρα από τη δημοκρατία, δημιουργούνται μητροπολιτικά κέντρα κι ερημοποιείται η ευρύτερη περιοχή. Το μέλλον των Φιλιατρών, το μέλλον τούτης της πατρίδας, δεν περνά μέσω αυτοδιοικητικών δομών Δήμων-κρατών.

Η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο – Δήμος Φιλιατρών είναι ο δρόμος που θ΄ αναζωογονήσει – αναστήσει την πόλη, πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

 

 

 

Φιλιατρά, Μ. Πέμπτη 16 Απρίλη 2020.

Για τα

                                                                    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

                                                                      Βασίλης Σπυρόπουλος

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button