Πολιτική

Πελοπόννησος: Πατσαρίνος για διαχείριση απορριμμάτων και πυρηνελαιουργεία

Συγκεκριμένα στοιχεία για το έργο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» αλλά και τα αποτελέσματα των ελέγχων για ρύπανση που έγιναν την τελευταία περίοδο όσον αφορά τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία, ζητεί με γραπτή αίτηση που υπέβαλε προς την Διοίκηση της Περιφέρειας ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Νίκος Πατσαρίνος.

Ειδικότερα, ο κ. Πατσαρίνος, όσον αφορά στο θέμα των Απορριμμάτων, ζητεί τη σύμβαση σύμπραξης που υπογράφηκε στις 14/6/2018 μεταξύ της Περιφέρειας και της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, με όλα τα συνημμένα της.

Για το ζήτημα των Πυρηνελαιουργείων η «Πελοπόννησος Πρώτα» είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση. Το θέμα συζητήθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς όμως να δοθούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

Συγκεκριμένα, προς τον περιφερειάρχη κύριο Πέτρο Τατούλη, την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ, Ηλία Στρατηγάκο, απευθύνει ο κ. Πατσαρίνος το αίτημά του το οποίο έχει ως εξής:

“Ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής θα ήθελα να μου παρέχετε τα παρακάτω στοιχεία:

Την σύμβαση σύμπραξης που υπεγράφη στις 14/6/2018 στην Τρίπολη, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ιδιωτικού φορέα σύμπραξης για το έργο ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων περιφέρειας Πελοποννήσου με σδιτ με όλα τα συνημμένα της

Τις μετρήσεις που έγιναν την τελευταία περίοδο και αφορούν την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button