Πελοπόννησος

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πάνω από 2.200.000 ευρώ χρωστούν οι Δήμοι για τη διαχείριση των απορριμμάτων!

Ενώ καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η διαχείριση των απορριμμάτων από τον ιδιωτικό όμιλο Δήμοι έφτασαν κιόλας να χρωστούν ποσό άνω των 2.200.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Περιφέρεια έχει προειδοποιήσει εγγράφως ότι όσοι Δήμοι δεν πληρώσουν άμεσα θα βρουν την πόρτα του ιδιωτικού εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων κλειστή, ενώ οι μέχρι τώρα οφειλές τους θα βεβαιωθούν στο Δημόσιο Ταμείο.

Από την πλευρά τους οι Δήμοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, λόγω της εκτόξευσης του ενεργειακού κόστους και ψάχνουν να βρουν πως θα ανταποκριθούν στις οικονομικές τους δεσμεύσεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων τους.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, συγκάλεσε χθες, Τρίτη 9 Αυγούστου, σύσκεψη “σχετικά με το θέμα των συνεχιζόμενων καθυστερήσεων -από ορισμένους δήμους της πρώτης διαχειριστικής ενότητας-, της καταβολής του αντιτίμου προς την εταιρεία διαχείρισης των απορριμμάτων τους, η οποία γίνεται στη μονάδα της Παλαιόχουνης.

“Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει, η οφειλή έχει ξεπεράσει τα 2,2 εκ ευρώ και απευθύνω έκκληση προς τους δήμους να τακτοποιήσουν την υποχρέωσή τους” σημείωσε ο περιφερειάρχης”.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αυτό σημαίνει κατακόρυφη αύξηση των δημοτικών τελών…
    Άλλο ένα δυσβάσταχτο βάρος στις πλάτες των δημοτών!
    Αιτούμαι άρση του αφορήτου!!!!

  2. Με το καλημέρα σας, πριν καλά καλά ξεκινήσει η λειτουργία των μονάδων αυτών στην Πελοπόννησο και οι Δήμοι χρωστούν 2.200.000 ευρώ….ένα τσουβάλι λεφτά!
    Αυτή είναι η λύση κ. Νίκα και κ. Τατούλη που προωθήσατε για το ζήτημα των απορριμμάτων;;;
    Να πάτε να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε, έτσι και το πάρει χαμπάρι ο κόσμος έχει να πέσει τέτοιο ξύλο….. μαύρους θα σας κάνουν! Ναι ΜΑΥΡΟΥΣ!!! Όχι με τη ρατσιστική έννοια

  3. “Ενώ καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η διαχείριση των απορριμμάτων από τον ιδιωτικό όμιλο Δήμοι έφτασαν κιόλας να χρωστούν ποσό άνω των 2.200.000 ευρώ…”

    Αυτά είναι τα “καλά” αποτελέσματα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας χαχχχαχχααααα, κάπως έτσι βρε ατιμούτσικα να το κάνετε και με το νερό αφού εκεί δρομολογείτε… τι όχι; όλα λοιπόν για τον ιδιώτη, όλα για την τσέπη των λίγων και αρεστών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button