Τοπικά ΝέαΧώρα

Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στη Χώρα [εικόνες – βίντεο]

 

0


Συναυλία έδωσε ο Παντελής Θαλασσινός την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο προαύλιο του Γυμνασίου – Λυκείου Χώρας. Η οργάνωση ήταν του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Χώρας και η βραδιά έγινε στο πλαίσιο των Νεστόρειων 2017.

Ο Παντελής Θαλασσινός, με τραγούδια καινούρια και παλιά, γνωστά κι αγαπημένα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, πείθοντας με τη γνησιότητα της καλλιτεχνικής του προσωπικότητας, την ιδιαιτερότητα της φωνής του, το χρώμα των τραγουδιών του  αλλά και τον πάντα προσεγμένο στίχο τους.

Έτσι, ένα τραγούδι του μπορεί να λέει για την εποχή μας «Μια εποχή χωρίς Ελύτη στο πεντάγραμμο», αποκαλύπτοντας με δυο λέξεις την επιφάνεια που επικρατεί στο χώρο της μουσικής, σε αντίθεση με άλλες γόνιμες εποχές, η ύπαρξη όμως του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, μαζί με αρκετούς άλλους όμοιούς του, που δεν παραδίδονται στις επιταγές του εύκολου, του δήθεν σύγχρονου και μοντέρνου, αποτελεί μια νησίδα ποιότητας, με αποτέλεσμα την αγάπη του κόσμου.

 

Δείτε εικόνες:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button