Τοπικά Νέα

Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς στην Κυπαρισσία από τον Δήμο Τριφυλίας

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Τριφυλίας η ανακατασκευή της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην παραλία Κυπαρισσίας και παραδόθηκε στους επισκέπτες της πλήρως ανακαινισμένη και περιποιημένη.

Η παιδική χαρά μετατράπηκε σε ένα καλαίσθητο χώρο αφού αρχικά καλύφθηκε σε όλη της την έκταση με πολύχρωμο δάπεδο σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας ενώ περιλαμβάνει νέα και σύγχρονα παιχνίδια και ασφαλείς περιφράξεις.

Σε ανακοίνωση του δημάρχου σημειώνονται τα εξής:
Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς, στην παραλία Κυπαρισσίας και παραδόθηκε στα μικρά παιδιά της περιοχής, στους γονείς τους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.
Μιας πιστοποιημένης παιδικής χαράς, που πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και που αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο διασκέδασης, των παιδιών μας.
Ενός όμορφου και ασφαλούς τόπου, που τους επιτρέπει να ασκούν το σώμα τους, να κάνουν φίλους και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές.
Μέλημά μας είναι, να διεκδικούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, δίνοντας προτεραιότητα σε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.
Στόχος μας δε, να αποκτήσει ο Δήμος μας και άλλους τέτοιους, σύγχρονους και λειτουργικούς, χώρους κοινωνικοποίησης και συνάθροισης, για τα παιδιά μας.
Και φυσικά, υποχρέωση όλων μας, να σεβαστούμε και να διατηρήσουμε τον συγκεκριμένο χώρο σε καλή κατάσταση, προς όφελος, κυρίως, των μικρών επισκεπτών του, που αποτελούν και τους αυριανούς πολίτες, του τόπου μας.
Και συνεχίζουμε…
Κυπαρισσία 06-04-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ
Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button