Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών: “Σίγουρα δεν είμαστε υποτακτικοι κανενός” (εικόνες)

Ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Προς ενημέρωση των πολιτών.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Ας κρίνει ο καθένας μετά το φωτογραφικό υλικό ποιος ψεύδεται και ποιος όχι.
  Σαν τοπικό συμβούλιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στους προέδρους των κοινοτήτων δεν υπάρχει αντιμισθια. Υπάρχουν έξοδα κίνησης και ουδεμία σχέση έχουν με αντιμισθια ούτε σε ύψος ούτε σε κάτι άλλο. Αν αυτό δεν το γνωρίζει η Δ. Α. κακώς, αλλιώς για άλλη μια φορά ψεύδεται και παραπληροφορει τους πολίτες αποδεικνυοντας την ανεπάρκεια της. Τις προτροπές για παραιτήσεις ας τις περιορίσει είτε σε ειδικούς συμβούλους είτε σε αντιδημαρχους που η ίδια έχει ορίσει. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε.
   Τέλος, προς τα δύο μέλη του τοπικου συμβουλίου που έτρεξαν να ενημερώσουν για τη διαφορετικοτητα της θέσης τους. Τους ενημερώνουμε ότι το τοπικό συμβούλιο εκπροσωπειται εκ του νόμου από τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτός που υπογράφει κάθε έγγραφο του συμβουλίου. Ψευδεσθαι κύριοι, γιατί ενημερωθηκατε για το ΔΤ και σας έγινε γνωστό πως είναι απόφαση του τοπικου συμβουλίου και ως τέτοια θα ανέβει στα ΜΜΕ αφού υπάρχει πλειοψηφία (5-2).
ΥΓ 1:Σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες απεικονιζεται μια πόρτα. Αν δεν είναι η είσοδος για τον Άδη μιας και πρόκειται για το νεκροταφείο τότε προφανώς και έχουμε διαφορετική οπτική για τον σεβασμό στην πόλη των νεκρών.
ΥΓ2:Σίγουρα δεν είμαστε υποτακτικοι κανενός.
Με εκτίμηση η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Σχετικά Άρθρα

21 Σχόλια

  1. Είμαστε σοβαροί;;;; Η εικόνα τν Φιλιατρών έχει καμία σχέση με πριν;;;; Ας σοβαρευτούμε και όλοι μαζί να κοιτάξουμε μην μας φύγει και η ΔΕΗ γιατί τότε τ θα λέτε σαν τοπικό συμβούλιο….ΥΓ ο δήμαρχος φταίει γιατί δεν έριξε πρόστιμο σε κανέναν μας που παρόλο που υπάρχουν κάδοι εμείς τα σκουπίδια έξω…..

    1. Φίλε εσύ που ξέρεις πολλά τα σκουπίδια έξω από το νεκροταφείο είναι ολόκληρα φορτηγά.Χωρανε σε κάδο;Ο κανονισμός του δήμου λέει ανά δεκαπέντε μέρες να βγαίνει ανοιχτό να μαζεύει.Σωστο λάθος αυτό είναι.Ξερεις να βγαίνει; Μήπως ξέρεις γιατί η πλατεία δεν έχει κάδους γύρω γύρω;Το τοπικό τους έχει πάρει.Μιλας για τη ΔΕΗ.Μηπως γνωρίζεις τι ενέργειες έχει κάνει το τοπικό συμβούλιο για το ΚΑΦΚΑ και τι έκανε η δημοτική αρχή για αυτό; Για το κέντρο υγείας που ήταν να είναι στα εμβολιαστικα κέντρα για τον covid;Και ποια ήταν η απάντηση της δημοτικής αρχής; Μήπως γνωρίζεις τις κινήσεις που έκανε για το ταχυδρομείο ή την τράπεζα Πειραιώς και πόσο συμπαράσταση είχε από τη δημοτική αρχή;Για την παλιά δεξαμενή ξέρεις;Για τα διατηρείταια κτήρια του δήμου ξέρεις;Για το αγροτικό σχολείο μήπως ξέρεις που ήταν να γίνονται τα μαθήματα και που θα γίνονται; Φυσικά και πρέπει να μείνει η ΔΕΗ.Μαθε πρώτα πόσο έχει προσπαθήσει το τοπικό για κάποια πράγματα που θα αναβαθμιζαν την πόλη και τι έχει εισπράξει από τη δημοτική αρχή.

  2. Το ελάχιστο που οφείλει ο Δήμαρχος να κάνει ,είναι να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

  3. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων είναι πως δεν θέλουν να κατανοήσουν την αντικειμενική αλήθεια. Περιτριγυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους, μπήγουν τα πόδια, καταργούν τη λογική και αναμασάνε την προσωπική τους αλήθεια που ίσως να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή συμφέρον, ΄και η οποία σίγουρα δεν έχει καμία επαφή με την αντικειμενική αλήθεια.
    Τα πράγματα για τα Φιλιατρά, πάνε στο χαμό! Χωριό λέμε ότι γίναμε. Γινόμαστε χωριό γιατί βαδίζουμε αυτοκαταστροφικά.
    Όσο για το Δήμαρχο: ο ψεύτης και ο κλέφτης , όπως λέει ο λαός τον πρώτο χρόνο χαίρεται.

    Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Αυτά που δεν θέλει η αλεπού να δει (Φιλιατρινοί) τα κάνει κρεμαστάρια (λαϊκή παροιμία).

  4. Λοιπόν κε δήμαρχε τι ακριβός έχετε να πείτε; η φωτός είναι αδιάσειστα στοιχεία για την σημερνή εικόνα στα Φιλιατρά.
    Αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη, και όχι απόδειξη γι αυτούς που μένουν μόνιμα – εμείς ξέρουμε τα χαΐρια σας – αλλά για όλους αυτούς που κατεβαίνουν σαν επισκέπτες η ακόμα και για όλους αυτούς που έχουν μια στρεβλή αλλά εικονική εικόνα της σημερινής πόλης.

    Προσωπικά δεν θα έγραφα κανένα παραπάνω σχόλιο αλλά είναι προκλητικότατο από την πλευρά της δημαρχίας να κουνά το δάχτυλο στους Φιλιατρινούς και μάλιστα να εκβιάζει και να απειλεί με πρόστιμα αν και δεν.

    Η πόλη έχει έντονα σημάδια κόπωσης και ερημοποίησης και οφείλετε πρωτίστως στις πολιτικές των τελευταίων 15, 20 χρόνων αλλά και με την σημερινή, την καλλικρατική δημαρχία του κου Λεβεντάκη η πόλη αδυνατεί να πάρει μια ανάσα, μήπως γιατί κάποιοι “άθελά” τους την στραγγαλίζουν; μήπως γιατί κάποιοι δεν είναι ικανοί να δουν το πραγματικό πρόβλημα της πόλης; η ακόμα χειρότερα, μήπως κάποιοι εσκεμμένα επενδύουν μόνο σε έργα βιτρίνας;

  5. Και τι κάνετε εσείς σαν άρχοντες των Φιλιατρών αφού ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα για πείτε μας τα έργα σας;

  6. Ανικανοι παρασυρμενοι στη διαρκη γκρινια.
    Μια ζωη παρασυρμενοι απο τα αρωστημενα εγω.
    Καποτε μερικοι μακαριτες σημερα,αναποδογυριζαν τους καδους για να κανουν αντιπολιτευση.
    Ρε αδερφια εσεις δεν διοικειτε;
    Κανατε καμμια αναφορα σε κανενα εργαζομενο οτι δεν κανει σωστα τη δουλεια του;
    Εγω βλεπω πως εχετε βαλει καμερες εκει που ηταν σκουπιδοτοποι και τωρα λαμπει ο τοπος.
    ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

  7. Επικοινώνησε κύριε επιτέλους με την πραγματικότητα!
    Από την αρχή, αυτή η δημοτική αρχή δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες της κ να κάνει παραλαβή του Δήμου. Δημιούργησε μια παραδιοικηση απ’ τους κολλητούς της κ υποτακτικούς της, την οποία πληρώνουμε εμείς οι Φιλιατρινοι. Μ αυτό τον τρόπο εξοφλεί γραμμάτια, χτίζει μηχανισμό ψηφοθηριας.
    Και μιας κ υπογράφεις ως ΛΙΜΕΝΑΡΙ, δεν βλέπεις τι γίνεται στον αιγιαλό με τις επιχωματώσεις; Δείτε την αλήθεια κύριοι!

  8. ΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .
    ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…

    1. Δυστυχώς βλέπετε επιλεκτικά. Είχαν γκρεμιστεί μάντρες είχαν μπει κ πρόστιμα για τις παρανομίες και σήμερα την εποχή του κυρίου “μόνο εγώ μπορώ” η πόλη γκρεμίζεται και οι επιχωματώσεις στο Λιμενάρι στο αποκορύφωμα!

  9. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?
    ΕΔΩΣΕ Ο ΛΕΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ?
    ΚΑΙ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.. ΕΛΕΟΣ

  10. Έλα για να τελειώνουμε κύριε!
    Μάθε το: ο υπάλληλος εκτελεί εντολές που παράγει η διοίκηση, ο Δήμος! Ο Δήμος είναι υπεύθυνος.
    Μέχρι εδώ!

  11. Ο κάθε δήμαρχος (όχι μόνο ο δικός μας) είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται τη δημόσια περιουσία. Στην ορκωμοσία του αναφέρεται ρητά η υποχρέωση υπεράσπισης της δημόσιας περιουσίας, συνεπώς κ του δημοσίου συμφέροντος.
    Ε αυτά στην περίπτωση εδώ δεν πραγματοποιούνται. Ο δήμαρχος όπως και οι προγενέστεροι του, είναι επίορκοι και υπεύθυνοι για την υποβάθμιση των Φιλιατρών….
    Καλή ξεκούραση!
    Υστ. Δεν πρόκειται να ανταπάντησω περαιτέρω….αν δεν επιθυμεί κάποιος να δει την αλήθεια, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτή την παθογένεια!

  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΟΚΟ..
    ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ,
    ΤΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Η ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ?
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

    111

    /

  13. ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΫΛΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΩ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ.

  14. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ η ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ INTERNET?
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΔΥ.
    ΛΑ ΦΑΣΙΣΤ..
    ΡΕ ΟΥΣΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button