Τοπικά Νέα

Πλούσιο προσκοπικό καλοκαίρι στην περιοχή της Ελαίας

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι στο φημισμένο δάσος της Ελαίας να κόβονται πρόστιμα για ελεύθερο κάμπινγκ καθώς δεν υπάρχει Δημοτική υποδομή που θα φιλοξενούσε επισκέπτες από όλη την Ευρώπη με έσοδα για την περιοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι περιβαλλοντικές δράσεις περνούν απαρατήρητες.

Ακόμα ένα “καυτό” από δράσεις καλοκαίρι έρχεται για τους Προσκόπους από την Πελοπόννησο κι άλλες περιοχές της χώρας που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των συστημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή. Να σημειωθεί ότι τα προσκοπικά συστήματα έχουν προετοιμάσει το πρόγραμμά τους για τις δίμηνες επισκέψεις Ιούλιο και Αύγουστο στην περιοχή.

Όπως τονίζουν σε ανακοινώσεις τους “Οι θερινές κατασκηνώσεις των τμημάτων μας πλησιάζουν και υπόσχονται σε όλους μας ακόμα ένα καλοκαίρι που θα μας γεμίσει εικόνες και θα μας αποτυπώσει αναμνήσεις για το μέλλον. Περιπέτεια, φαντασία, φιλία, αισιοδοξία, ευτυχία, υπαίθρια διαβίωση, προσκοπικό πνεύμα, όνειρα και ελπίδα”…

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενηθούν στην περιοχή η 1η και 3η Αγέλη Λυκοπούλων Τρίπολης, η 1η και 3η Ομάδα Προσκόπων Τρίπολης στην Ελαία Μεσσηνίας, ενώ τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Αντάμωμα Παλαιών Προσκόπων. Πέρσι μάλιστα παρέστησαν στις τελετές λήξεις διακεκριμένοι πρόσκοποι που σήμερα βρίσκονται στο χώρο των γραμμάτων, της επιστήμης και όχι μόνο…

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button