Αθλητικά

Ποδοσφαιριστής έβαλε το όργανό του μέσα στο Κύπελλο!

 

cup


Μεγάλη ήταν η χαρά στις τάξεις της Λίλεστρομ για την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου Νορβηγίας της ιστορίας της, με νίκη 3-2 στον τελικό κόντρα στη Σάρπσμποργκ, το Σάββατο (03/12). Τόση μεγάλη, που ο Αλεξάντερ Μελγκάλβις Αντρέασεν έκανε μια κίνηση που αποδείχθηκε λίγο πιο παρορμητική από ό,τι συμβαίνει συνήθως.

Κατά τη διάρκεια της φιέστας της ομάδας, δύο ημέρες αργότερα, ξεκίνησε στριπτίζ, έμεινε εντελώς γυμνός και για να μην είναι σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, έκρινε ότι είναι σοφή κίνηση να τα καλύψει με την κούπα που κέρδισε αυτός και οι συμπαίκτες του, βάζοντας μέσα σε αυτό το όργανό του.

Μετά από αυτήν την αμφιλεγόμενη κίνηση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απολογήθηκε μερικώς λέγοντας πως ίσως να παρασύρθηκε λίγο στη διάρκεια της τελετής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε.

Η κίνηση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι την θεώρησαν αστεία, αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν άκρως προσβλητική τόσο για τον θεσμό όσο και γενικότερα για τη νορβηγική κοινωνία.

«Έχω κάνει αρκετό δρόμο για να φτάσω να παίξω σε τελικό Κυπέλλου. Φυσικά και μπορώ καταλάβω γιατί ο κόσμος θεωρεί παρατραβηγμένη την κίνησή μου. Το δέχομαι και ζητώ συγγνώμη», είπε ο Αντρέασεν στην εφημερίδα Dagbladet, που δήλωσε ωστόσο ότι «είναι κάτι για το οποίο δεν μετανιώνω».

 

cup

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button