Κόσμος

Ποιες είναι οι χώρες με το πιο ακριβό και το πιο φτηνό ίντερνετ;

Μετά από έρευνα που έγινε έχουμε τα αποτελέσματα και ξέρουμε που βρίσκεται η Ελλάδα.

Σχεδόν το 60% του πληθυσμού της Γης χρησιμοποιεί το ίντερνετ. Σε κάποιες χώρες όμως είναι πιο ακριβό από κάποιες άλλες. Σε σχετική έρευνα που έγινε πρόσφατα ανακαλύψαμε που μπορεί κανείς να βρει το πιο φθηνό και το πιο ακριβό ίντερνετ. Ποιες είναι οι χώρες όπου το ίντερνετ δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και ποιες είναι οι χώρες όπου το ίντερνετ κοστίζει χρυσάφι;

Η Ελλάδα που βρίσκεται μέσα σε όλα αυτά; Το δικό μας ίντερνετ θεωρείται ακριβό ή φθηνό; Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση; Μα φυσικά η στατιστική που μας τα δείχνει όλα όπως είναι ακριβώς.

Στην κορυφή της λίστας με τις ακριβότερες βρίσκεται η Αιθιοπία με το κόστος σύνδεσης να ανέρχεται στα €363.99 το μήνα, δέκα φορές υψηλότερα από το Ηνωμένο Βασίλειο με €36.65 κατά μέσο όρο. Ακολουθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν αποκλειστικά χώρες από Αφρική και Μέση Ανατολή.

Τελικά μπορεί να γκρινιάζουμε για το ίντερνετ στην Ελλάδα πως είναι αργό αλλά σύμφωνα με αυτή τη λίστα από τιμή δεν είναι και άσχημα αν το σκεφτεί κανείς. Είμαστε σε μία πολύ καλή θέση στις τιμές παγκοσμίως.

Από την άλλη όσο αφορά το Ευρωπαϊκό επίπεδο τιμών η Ελλάδα ίσως να είναι από τις πιο ακριβές χώρες στο ίντερνετ. Δες παρακάτω για να δεις σε ποια ακριβώς θέση βρίσκεται η Ελλάδα στις τιμές του ίντερνετ.

πηγή

Δες εδώ τις λίστες με τα πιο ακριβά και τα πιο φθηνά ίντερνετ στον κόσμο και στην Ευρώπη:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button