Εκλογές 2019

Ποιος κατέχει το ρεκόρ ψήφων στον δήμο Τριφυλίας;

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω το Νοέμβριο του 2010, όταν διενεργούνταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Τριφυλίας, βρίσκουμε ένα «ρεκόρ» στις ψήφους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου το οποίο ακόμα και τώρα 9 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να σπάσει.

Ο λόγος για τον τότε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη» Παναγιώτη Τσίγγανο ο οποίος είχε συγκεντρώσει τον αριθμό των 1366 ψήφων την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Μεγάλο ποσοστό ψήφων στην ίδια παράταξη είχε συγκεντρώσει και ο κ. Γ. Σαμπαζιώτης συγκεντρώνοντας 1.326 ψήφους, ενώ κοντά ακολουθούσε και ο κ. Ε. Ανδρινόπουλος με 1.224 ψήφους.

Στην παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» τους  1.000  σταυρούς είχαν ξεπεράσει οι, Σωτήριος Τσίγγανος 1.229 ψήφους και Κατσαργύρης Ιωάννης 1.082 ψήφους.

Να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αναδείχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 969 ψήφους.

Ο επικεφαλής πλέον της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κ. Παναγιώτης Τσίγγανος κατέχει ακόμα και τώρα ένα «άπιαστο» ρεκόρ ψήφων το οποίο κανείς υποψήφιος δεν έχει καταφέρει να καταρρίψει 9 χρόνια μετά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button