Αθλητικά

Ποιος Ταϊλανδός; Φήμες για μπάσιμο… Ιταλών – «Τα σκάνε» και ταράζουν τα νερά στη Super League!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό αναμένουν τον Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ να κάνει την τελική του κίνηση για την αγορά της πράσινης ΠΑΕ, φούντωσαν οι φήμες ότι μία άλλη ιστορική ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια.

Όπως λέγεται, χωρίς, πάντως, να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, η διοίκηση του Πανιωνίου τα έχει βρει με μεγάλη ιταλική εταιρεία management, προκειμένου να αποκτήσει τα ¾ των μετοχών του συλλόγου.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι Ιταλοί θα προσφέρουν περίπου 2 με 2,5 εκατ. ευρώ για να γίνουν στην ουσία οι μεγαλομέτοχοι της κυανέρυθρης ΠΑΕ, ενώ σε ρόλο προέδρου, ή σε κάποιο άλλο σημαντικό πόστο εντός της διοίκησης, αναμένεται να παραμείνει ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος λέγεται ότι έχει τρέξει και το όλο deal.

Από την άλλη, όπως ακούγεται στη Νέα Σμύρνη, ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αποκτήσει τις… παρκαρισμένες μετοχές, αναλαμβάνοντας και τα χρέη της ΠΑΕ, θα αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από τον σύλλογο.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και τις μεταγραφικές υποθέσεις, η ιταλική εταιρεία θα έχει τον πρώτο λόγο και προφανώς θα επανδρώσει τον σύλλογο με δικούς της κατάλληλους ανθρώπους.

Όλα τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ και αποτελούν, για την ώρα τουλάχιστον, φήμες στη Νέα Σμύρνη, που, πάντως, αναπαράγονται ακόμα και μεταξύ των παικτών, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό σχετικά με τις διεργασίες που μπορεί να έχουν γίνει εντός της ομάδας.

Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί στην Πλατεία, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και δεν αποκλείεται να προκύψουν υπογραφές και… ανακοινώσεις ακόμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το θέμα του Ζοζέ Ανιγκό, ισχύει ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την υπάρχουσα διοίκηση, ωστόσο μένει να δούμε αν οι πιθανές εξελίξεις στην ΠΑΕ μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στο θέμα του προπονητή.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button