Πολιτική

Πολιτική Μομφή στην Περιφερειακή Αρχή για αναξιοπιστία από την παράταξη Πετράκου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 «ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, απευθύνουμε ανοιχτή πρόταση προς όλους τους περιφερειακούς συμβούλους Πελοποννήσου να επιβάλουμε και να προτάξουμε την ένταξη του θέματος «Πολιτική Μομφή στην Περιφερειακή Αρχή για αναξιοπιστία» καθ’ ότι η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας όπως και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου απέκρυψαν από το ΠεΣυΠ ότι είχε ήδη εγκριθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση η κατασκευή του εργοστασίου της εταιρείας FARGECO Ελλάς ΕΠΕ στο Αθήναιο  Αρκαδίας.

Το θέμα αυτό δημιουργεί μέγα θέμα αξιοπιστίας και ειλικρίνειας για την Περιφερειακή Αρχή α) διότι έφερε προς συζήτηση την ΜΠΕ του εν λόγω έργου ενώ είχε προ πολλού λήξει ο χρόνος προθεσμίας και β) στις επανειλημμένες ερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων αν είχε ζητήσει να μην προχωρήσει η έγκριση απ’ την αποκεντρωμένη διοίκηση πριν την απόφαση του ΠεΣυΠ, διαβεβαίωσαν και ο Πρόεδρος του ΠεΣυΠ και η Περιφερειακή Αρχή ότι έχει σταλεί επιστολή και έχει υπάρξει συνεννόηση με την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουμε κοινή πρόταση στη προσεχή συνεδρίαση του ΠεΣυΠ και να ψηφίσουμε την πρόταξη του ανωτέρω θέματος.

 Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγκας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button