ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία

 kypar


 

Δευτέρα έως Κυριακή, 7-13 Αυγούστου από ώρα 10.00 το πρωί έως 12.00 το βράδυ – στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ χιλιάδες αντίκες, παλιά έπιπλα, αντίκες από τη Γαλλία, εγγλέζικες πορσελάνες, πίνακες, δίσκοι από βινύλιο, παλιά βιβλία, όπλα και χιλιάδες πανέμορφα μικροπράγματα απλώνονται σε 25 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων απ’ όλη την Ελλάδα.

Συνδιοργάνωση : Σύλλογος για την Προστασία & Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο μικρό πάρκο στην είσοδο του  Μεγάλου Καλντεριμιού, ο Εικαστικός του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Σωτήρης Γκαρδιακός  θα ζωγραφίσει και οι οινοπαραγωγοί του τόπου μας θα σας κεράσουν εκλεκτό κρασί.

 

Πέμπτη, 10 Αυγούστου  & ώρα 9.00 μ.μ.  – στα ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ και στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι Κανταδόροι τσι Ζάκυνθος συνοδεία κιθάρας, μαντολίνου και άλλων εγχόρδων ξυπνούν αναμνήσεις σε σκηνικό μιας άλλης εποχής.

 

Παρασκευή, 11 Αυγούστου & ώρα 9.00 μ.μ. – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ και Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ – 7 σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με λαϊκά τραγούδια, γνωστά ρεμπέτικα απτάλικα, χασάπικα, ζεμπέκικα και παραδοσιακά.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Δήμος Τριφυλίας – Κοινωφελής Επιχείρηση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button