Αθλητικά

Πού θα δείτε τους ευρωπαϊκούς αγώνες ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Εβδομάδα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων είναι και αυτή που μας έρχεται με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπούν τη χώρα μας. Οι δύο δικέφαλοι αγωνίζονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ οι ερυθρόλευκοι στο Europa League.

Στο πρώτο χρονικά ματς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη (8/8, 20.00) στην Τούμπα την Σπαρτάκ Μόσχας με το Novasports 2 HD να μεταδίδει αποκλειστικά το ματς.

Στις 21.45 η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Σέλτικ στην Σκωτία με την Cosmote TV να έχει πάρει τα δικαιώματα του αγώνα. Η τριάδα των πρώτων αγώνων των ελληνικών ομάδων κλείνει την Πέμπτη (9/8, 21.00) με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τη Λουκέρνη σε απευθείας μετάδοση από το Novasports 2 HD.

Από εκεί και πέρα δεδομένη τηλεοπτική στέγη έχουν δύο από τις τρεις ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και για το τρίτο από αυτά. Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Σέλτικ (14/8, 21:00) αναμένεται να μεταδοθεί από τη NOVA, ενώ το Λουκέρνη – Ολυμπιακός (16/8, 20:30) από την Cosmote TV.

Έτσι, αυτό που απομένει να βρει τηλεοπτική στέγη είναι το Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ (14/8, 19:30).

Αναλυτικά που θα δείτε τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων

Ημερομηνία Ώρα Αγώνας Κανάλι
Τετάρτη 8/8 20:00 ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας Novasports 2 HD
Τετάρτη 8/8 21:45 Σέλτικ – ΑΕΚ Cosmote TV
Πέμπτη 9/8 21:00 Ολυμπιακός – Λουκέρνη Novasports 2 HD

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button