Τοπικά Νέα

Πρεσβευτής αρχιτεκτονικής – πολεοδομικής πρωτοτυπίας της Ελλάδας η Νέα Κορώνη

Μετά την τεράστια προβολή που γνώρισε στο διαδίκτυο η Νέα Κορώνη του Δήμου Μεσσήνης  για το πολεοδομικό της πλεονέκτημα που εκθειάζεται και ως παγκόσμιο φαινόμενο οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης περιηγήθηκαν και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες από τον Κωνσταντίνο Μαλιώτη (μόνιμο κάτοικο και αντιδήμαρχο Δήμου Μεσσήνης  σήμερα) προκειμένου να παρουσιάσουν λεπτομέρειες για αυτό το μικρό αλλά με πολλές προοπτικές χωριό στα όρια του Δήμου Μεσσήνης. Όπως αναφέρει ο κ Μαλιώτης, https://neakoroniafieroma.blogspot.com στο αφιέρωμα που έχει καταχωρηθεί στην  παραπάνω ιστοσελίδα

¨’Μετά την τιμητική ανάρτηση στο Διαδίκτυο με το αποκαλυπτικό βίντεο που σκόρπισε τεράστια φήμη στο χωριό μας οφείλουμε να γνωρίζουμε την ιστορία του και να οραματισθούμε το μέλλον του.

Οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης» παρέλαβαν και ένα ενδιαφέρον βιβλίο που έχει γράψει ο κ. Μαλιώτης κατά το παρελθόν  και έχουν θέσει ως στόχο τους την ανάδειξη του χωριού καθώς μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και άξιο πρεσβευτή του Δήμου και του νομού μας. Την επιμέλεια της παρουσίασης είχε για τις Αρχιτεκτονικές Διαδρομές ο Γιάννης Λάσκαρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button