Αθλητικά

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό και αποφάσεις για το ρόστερ

Η χθεσινοβραδινή ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προβληματιστούν για όσα είδαν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης ήταν εκνευρισμένος και σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ είχε πολλά παράπονα από αρκετούς παίκτες του.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες να αποτελούν για το «τριφύλλι» ένα ελαφρυντικό, αλλά η εικόνα κόντρα στους Κρητικούς ήταν για τον Έλληνα τεχνικό αδικαιολόγητη, με την ευθύνη φυσικά να βαραίνει και εκείνον.

Ο Δώνης μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν αρχίσει εδώ και ημέρες την τελική αξιολόγηση του ρόστερ, ώστε να εξετάσουν ποιοι από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν ή να έχουν προοπτική για το μέλλον. Το σίγουρο είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση, βοήθησαν στο να γίνει πιο εύκολη η επιλογή…

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ το σχετικό πόρισμα, ενώ θα αποφασιστεί και το ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ, για τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις, το οποίο θα καθοριστεί και από πιθανές πωλήσεις ή λύσεις συμβολαίων με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button