Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Προβολή Ντοκιμαντέρ ″WHAT HAPPENED IN MANGANIAKO″

Το πρόγραμμα ″Διάλογος και Δράση για το μέλλον του Μαγγανιακού ″ που υλοποιήθηκε για δώδεκα μήνες, αποτυπώθηκε στο φακό μαζί με την ανησυχία, τη χαρά και την ελπίδα για το μέλλον των κατοίκων.

Προβολή: στις 30.01.2023 ώρα 21:00 στο πλαίσιο του 1ου Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας στο αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Είσοδος ελεύθερη.

Τι θα δούμε:

Το Μαγγανιακό αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανάπτυξης της εξέλιξης σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Οι 63 μόνιμοι κάτοικοι που έχουν απομείνει στο μικρό ορεινό χωριό της Μεσσηνίας ανησυχούν για το μέλλον της κοινότητας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού από κοινού με τρεις φορείς κοινωνικής & αλληλέγγυας οικονομίας, ευαισθητοποίησαν και κινητοποιήσαν ανθρώπους και φορείς. και έδειξαν στην πράξη ότι, ακόμη και οι μικρότερες κοινότητες μπορούν να ορίσουν το μέλλον τους και να περάσουν σε μια περίοδο μετάβασης προς ένα αειφόρο μέλλον.

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαγγανιακιτών, Dock, Νόστος ΚοινΣΕπ, Κουκουβά ΚοινΣΕπ, Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.

fb: @Dialogue.action // mailto:hello@magganiako.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button