Τοπικά Νέα

Προμήθεια αδρανούς υλικού από τους δήμους Τριφυλίας και Πύλου – Νέστορος

Άμεσα μπορούν να προμηθεύονται οι δήμοι της Μεσσηνίας ποσότητες του αδρανούς υλικού (3Α) το οποίο πρόσφερε δωρεάν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην μνήμη του πατέρα του, ο επιχειρηματίας Ηλίας Λαρσινός και βρίσκεται αποθηκευμένο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του στα Φιλιατρά.

Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αποστέλει προς τους δημάρχους της Μεσσηνίας.

Η προσφορά αφορά 62.000 κυβικά μέτρα / 100.000 τόννους αδρανούς υλικού(3Α).

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προχωρήσει διαδικασίες δημοπράτησης για 25.000 κυβικά / 40.500 τόννους (μεταφορά και διάστρωση του υλικού σε αγροτικούς δρόμους των γειτονικών Δήμων Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας), πλην όμως, όπως καλά γνωρίζετε, οι διαδικασίες δημοπρασίας αργούν, ανεξάρτητα από τη θέλησή μας. Σας ενημερώνουμε ότι το διαθέσιμο απομένον υλικό οδοστρωσίας είναι της τάξεως των 35.000 κυβικών μέτρων / 57.000 τόννων και μπορείτε άμεσα να το προμηθευτείτε”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ίδιο έγγραφο.

 

Την επιστολή του περιφερειάρχη προς τους δημάρχους μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button