Ελλάδα

Προσλήψεις ανέργων μέσω ΟΑΕΔ: 7.180 θέσεις. Τα κριτήρια μοριοδότησης

 

OAED_724862502


Ξεκινάει την Πέμπτη 14/12/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (Β΄κύκλος) σε 34 Δήμους – θύλακες υψηλής ανεργίας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης από πιστοποιημένους χρήστες με την εισαγωγή των σχετικών κωδικών πρόσβασης.

Τα κριτήρια μοριοδότησης

Χρονικό διάστημα συνεχόμενης ανεργίας με ανώτατο όριο τους 60 μήνες. Διπλασιάζεται για αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών.

Χρονικό διάστημα συνεχόμενης ανεργίας του/της συζύγου της πρώτης κατηγορίας της παραγράφου 5.1 της Δημόσιας Πρόσκλησης με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.

Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω.

Ετήσιο εισόδημα

Ηλικία

Αριθμός ανήλικων τέκνων

Γονέας τέκνων ΑμεΑ με ποσοστό άνω του 67%

Εντοπιότητα

Ιδιότητα δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.