Δήμος Μεσσήνης

Προσφορά της ΤΕΜΕΣ το Seatrac στη Μπούκα της Μεσσήνης

Μπορεί να μην τηρήθηκε η περσινή δέσμευση του δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου, λόγω προδικαστικών προσφυγών τονίζει η δημοτική αρχή, για την εγκατάσταση και λειτουργία από το φετινό καλοκαίρι ραμπών πρόσβασης στη θάλασσα (seatrac) ατόμων με κινητικές δυσκολίες στις παραλίες της Μπούκας Μεσσήνης, της Ανάληψης, του Πεταλιδίου και του Αγίου Ανδρέα, ωστόσο στη Μπούκα θα μπει τελικά τέτοια ράμπα, με χορηγία από την εταιρία ΤΕΜΕΣ της οικογένειας του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου. Την ανακοίνωση για την προσφορά της ΤΕΜΕΣ, την οποία και ευχαρίστησε βεβαίως, έκανε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Ο δήμαρχος σημείωσε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε σχεδιάσει την εγκατάσταση ενός seatrac στην παραλία της Μπούκας και τριών διαδρόμων μέχρι τη θάλασσα στην Ανάληψη, στο Πεταλίδι και στον Άγιο Ανδρέα. Η δική του δημοτική αρχή, συνέχισε, τροποποίησε το σχετικό σχεδιασμό, που είχε προϋπολογισμό 240.000 ευρώ ώστε να μπουν και στις τέσσερις ακτές του Δήμου seatrac. Ο διαγωνισμός έγινε ωστόσο υπάρχουν προδικαστικές προσφυγες από εταιρίες που συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει η καθυστέρηση. Όπως συνέχισε ο κ. Αθανασόπουλος, μπροστά σε αυτή την αρνητική εξέλιξη ο Δήμος απευθύνθηκε στην ΤΕΜΕΣ, η οποία και αποφάσισε να κάνει τη χορηγία για την εγκατάσταση φέτος ενός seatrac στην παραλία της Μπούκας.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Τάσος Τσερπές, ευχαρίστησε το ίδρυμα για τη χορηγία του, τόνισε όμως ότι η δημοτική αρχή κινήθηκε σε ό,τι αφορά τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού με χαρακτηριστική καθυστέρηση, αποδίδοντάς της την ευθύνη για το γεγονός ότι τα seatrac δεν μπήκαν φέτος στις τέσσερις παραλίες του Δήμου.

 

kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button