Τοπικά Νέα

Προσωρινός ανάδοχος δημοτικής οδοποιίας Αετού

Ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δήμου Τριφυλίας έγινε «Λήψη απόφασης επί εξηγήσεων του κ. Γεωργιόπουλου Αναστάσιου του Κωνσταντίνου, προσωρινού μειοδότη του έργου “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΕΤΟΥ”, σχετικά με την αιτιολόγηση του κόστους εργασιών που αναφέρει στην οικονομική προσφορά του.

Όπως ελέχθη με την 315/2021 της Ο.Ε. απορρίφθηκαν οι προσφορές των οικονομικών φορέων «ΤΖΙΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ» και «ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ» και προσκλήθηκε ο προτεινόμενος ως προσωρινός μειοδότης οικονομικός φορέας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ», με μέσο ποσοστό έκπτωσης 36,31%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης, όπως υποβάλει εξηγήσεις-πληροφορίες για τις τιμές που προτείνει στην οικονομική προσφορά του για τις εργασίες του έργου και πιο συγκεκριμένα, οι εξηγήσεις-πληροφορίες να αφορούν:

α) τα οικονομικά χαρακτηριστικά της μεθόδου κατασκευής, β) τις επιλεγείσες τεχνικές λύσεις ή τις εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες που διαθέτει ο προσφέρων για την εκτέλεση του έργου, γ) την πρωτοτυπία του έργου που προτείνει ο προσφέρων.

Ο προσωρινός μειοδότης υπέβαλλε εμπρόθεσμα τις εξηγήσεις και οι παρεχόμενες πληροφορίες αξιολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διενέργειας του εν λόγω Διαγωνισμού και σε συνεννόηση με τον προσφέροντα και γνωμοδότησαν περί αποδοχής της προσφοράς του οικονομικού φορέα «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ» και ανάδειξή του σε προσωρινό μειοδότη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button