Δήμος Μεσσήνης

Προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για καθαρισμό παρόχθιας ζώνης Παμίσου-αξιοποίηση αλσυλλίου Μπούκας-Γέφυρα Ντεμπριζ στο Στρέφι

Μετά την έντονη κινητικότητα εθελοντών δήμου κοινωνικών ομάδων και προσωπικής παρέμβασης φρονώ πως είναι ώρα για γενναίες παρεμβάσεις σε Αλσύλλιο, παραλία Μπούκας και φυσικά στην Παρόχθια ζώνη του Παμίσου.

Πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ομάδα συνεργατών μου και δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης δείχνει ολοφάνερα πως το 95% των συμπολιτών μας επιθυμούν άμεσα παρέμβαση στην παρόχθια ζώνη του Παμίσου μετατροπή σε χώρο αναψυχής και οικολογικό πάρκο αλλά κυρίως άμεση απομάκρυνση των αδρανών υλικών και σκουπιδιών κάτι που θα χρειαστεί ειδική διαδικασία και μεγάλη προσοχή λόγο του επικίνδυνου υλικού  που έχει συσσωρευτεί.

 Γέφυρα ΝΤΕΜΠΡΙΖ στο Στρέφι

Να γίνει γίνει εισήγηση για τοποθέτηση σήμανσης επί του επαρχιακού δρόμου κοντά στο χωριό Στρέφι ως προς την σήμανση για τη γνωστή γέφυρα.

Η γέφυρα ΝΤΕΜΠΡΙΖ στο Στρέφι του Δήμου Μεσσήνης είναι ένα από τα παλαιότερα πέτρινα γεφύρια της επικράτειας και «στέκει» όρθιο για αιώνες κουβαλώντας μακρά ιστορία και βρίσκεται σε ειδυλλιακή θέση.

Γιάννης Λάσκαρης

Επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button