Αθλητικά

«Προτεραιότητα του Μέσι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής και να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα.

Την στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που τον κάνουν αμφίβολο για το ματς με τη Ρεν, τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και οι Παριζιάνοι δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που κάνει τον 35χρονο να σκέφτεται έντονα το μέλλον του εκτός Παρισιού, με πιο πιθανό προορισμό την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Το ρεπορτάζ του Σάντι Αουνά τονίζει πως ο Μέσι έχει έρθει σε επαφή με τον Τζοάν Λαπόρτα, αλλά και με τον Τσάβι, σε μια υπόθεση που ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Μπαρτσελόνα. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αποχωρήσουν βασικά στελέχη.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παρί για ανανέωση της συνεργασίας του, σύμφωνα με τους Γάλλους όμως οι σχέσεις του έχουν ψυχρανθεί και όσο οι υπογραφές δεν πέφτουν τότε τα σενάρια θα συνεχίζουν να εμφανίζονται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button